NiceBoxes Norge

Please wait..

Betalingsalternativer

Betaling
Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva. 
Er du under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss.
 
Vi bruker DIBS Easy som samarbeidsparter på betaling. Du som kunde kan enkelt velge mellom kort, fakturabetaling og Vipps og har også muligheten til å delbetale etter kjøpet. Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle.
Du får følgende betalingsalternativer når du handler hos oss:

Betaling med Visa / Mastercard
Når du betaler med kort reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss. 
 
Easy faktura
AfterPay er en del av Arvato Financial Solutions, en global leverandør av finansielle tjenester og er en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge for å benytte faktura. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge faktura samtykker du i at Arvato innhenter kredittopplysninger om deg. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med faktura er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom du oppgir feil epostadresse og ikke mottar faktura på mail, er du selv ansvarlig for å dekke eventuelle gebyrer som oppstår av denne feilen.
Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. 
Vi gjør oppmerksom på at dersom du skal returnere varer og ser at forfall på din faktura utløper i mellomtiden, må du gå inn på Min Side på www.myafterpay.no og utvide betalingsfristen.
Les mer om vilkår for faktura og delbetaling her!

Vipps