NiceBoxes Norge

Please wait..

Julekalendere

Julekalendere

Vi har de perfekte julekalendere for deg! Disse sterke og holdbare pappkalendere er tilgjengelige i to størrelser og er robuste nok til å tåle daglig bruk og holde godbitene dine beskyttet.

Vi tilbyr flere forhåndstrykte julemotiver, eller du kan bestille kalenderen din med ditt eget design.

Kalenderne våre har dører med en åpning på 35x35 mm og leveres med innsatser. Vi tilbyr to forskjellige størrelser på julekalendere våre - 365x260x35 mm og 420x310x26 mm.

For kalenderstørrelse 365x260x35 mm kan du velge mellom innsats i resirkulerbart PE eller matgodkjent papp. For den lavere størrelsen 420x310x26 mm kan du velge en innsats i matgodkjent soft well.

Kalenderen med en høyde på 35 mm er egnet for sjokolade, teposer, parfymeprøver osv., og den lavere julekalenderen (26 mm) er egnet for litt lavere sjokolade.

De forhåndstrykte julekalendere leveres i praktiske pakker med 25 og tilbyr et bredt utvalg av design. Tilgjengelig på lager for umiddelbar levering.

Fordeler med våre julekalendere

Sterke og holdbare materialer. Du kan stole på at julekalenderen vil vare hele julen.

Alternative alternativer for innsatser

Miljøvennlige og matgodkjente funksjoner

 Enkel montering av papp- og softwell-innsatser

 Større celler for høyere praliner eller andre gjenstander

Muligheter for kreativ tilpasning. Med de store cellene kan du enkelt personliggjøre og tilpasse julekalenderen din for å reflektere din unike stil og dine preferanser.

Ulike julekalenderdesign tilgjengelig. Velg mellom en rekke forhåndstrykte julekalenderdesign som er tilgjengelige for deg.